Тип на денот (07.05.2018)

0
778

Поголем дел од домашните првенства се во завршна фаза па затоа и бројот на натпревари се намалува. Предлог тип на денот за понеделник 07.06.2018 година.

Милтијанд – Нордсјаленд ………….1

Коментирај