Тикет на денот (12.05.2018)

0
877

Предлог Тикет на денот за сабота 12.05.2018 година.

Ница – Каен …………………….1

Монако – Се. Етијен …………1

Реал Сосиедад – Леганес ..1&3+

Видеотон – Халадаш ………1&3+

Гимараеш – Порто…………. 3+

Квота 18.00

 

Коментирај