Тикет на денот (12.04.2018)

0
458

После вчерашните неочекувани резултати во Лигата на шампиони дали е можно и денешни изненадувања во Лигата на Европа?

ЦСКА М. – Арсенал ……….1

Марсеј – Лајпциг ………….1

Салцбург – Лацио …………3+

Хобро – Милтијанд ………..2

Раперсвил – Вил …………..3+

квота 32.25

Коментирај