Тикет на денот (03.05.2018)

0
458

Предлог Тикет на денот за 03.05.2018 година (четврток).

Салцбург – Марсеј ……….3+

Атл. Мадрид – Арсенал …1

Малме – Џургарден ……..1

ХЈК Хелсинки – Лахти ….3+

квота ~ 9.00

Коментирај