Тикет на денот (02.04.2018)

0
592

Тикет на денот (02.04.2018)

Клуб Бриж – Генк ……………………. 3+
ФК Копенхаген – Нордсјаланд ……. 1
Сандерланд – Ш.Венсдеј …………… 1
МКДонс – Блекбурн …………………. 2
Белененсе – Порто ………………….. 2
Квота …………………………….  19.00

Коментирај