Тест: Што е најпрвото нешто што го забележавте?

0
468

Што видовте најпрво на оваа слика: дама со чадор, кадрав маж, едрилица или чад од  оџак?

1. Дама со чадор
Чадор против сонце – како симбол на царската власт и царската благодат.
Овој чадор е симбол на односот помеѓу небото и земјата a тоа значи дека сакате да се заштитите од овој свет, луѓето, општеството.

2. Kадрав маж
Симбол на итрини и идеи кои мора да ги извршите за да ја постигнете саканата цел.
Не претерувајте со итрините за да не ја загуби целта својата вредност. Ве чекаат интересни промени.

3. Едрилица
Благосостојба што „плива“ во вашиот дом.
Вие сте човек со големи планови и со јасни цели. Главното нешто што треба да го знаете за да не потоне вашиот брод од преоптоварување, е да се грижите подобро за себе.

4. Чад од оџакот
Чадот ја симболизира душата која го напуштила телото.
Вие сте премногу зафатени со своите обврски, а на вашата душа и е потребен одмор и релаксација.

Коментирај