Тест: Отворена врата или нота?

0
589

Што видовте најпрво?

Отворена врата
Вие сте подготвени за големи промени и веќе сте ја презеле потребната акција за да ви се случи тоа. Имате јасна идеја како сакате вашиот живот да се развива.

Нота
Вашиот креативен став е важен за вас. Дефинитивно имате што да му дадете на светот.

Коментирај