Тест: Какви сте според дрвото што сте го избрале

0
1100

Дрвото што ќе изберете за себе зборува многу за вас. Прочитајте што значи
секое од нив.

1. Едно од најстарите учења-Кабала, открива дека ова дрво го избираат луѓето кои во моментов не се задоволни од својот живот. Среќата ги чека некаде таму, но тие се
далеку од неа. Нивната среќа зависи од мотото што ги води во животот. Храброста, љубопитноста и интересот за нови работи се трите главни карактеристики на луѓето кои го избраат ова дрво.

2. Дрвото под број два го избираат луѓето кои се трпеливи и имаат цел за која неуморно работат. Не сакаат да импровизираат, големи работници се и професионално вршат сè што ќе започнат. Сигурни се дека животот е добар, ако сè оди според планот. Работат според логиката и не сакаат изненадувања.

3. Дрвото под број три го избираат лицата кои се креативни. Работат на свој начин,
секогаш се оригинални, лесно можете да ги извадите од контрола, но имаат добра душа. Нивното расположение лесно им се менува.

4. Дрвото под број 4 го избираат луѓе кои и во зима и лето се исти 🙂 . Тие имаат идеи и ставови, и не отстапуваат никогаш од своето. Знаат како да ги постигнат своите цели, знаат што сакаат и се борат до крај. Овие луѓе имаат силен карактер и не би сакале да ги имате за противници.

5. Дрвото под број пет го избираат луѓе кои имаат емпатија кон сите, многу се чувствителни, се ставаат во туѓата кожа, и секогаш ги ставаат другите пред себеси. Не сакаат да влегуваат во конфликти, но кога ќе го сторат тоа, луѓето сфаќаат дека многу погрешиле што им излегле во пресрет.

Коментирај