6.1 C
Скопје
понеделник, март 30, 2020
Tags ЗЈО

Ознака: ЗЈО

Панчевски: ЗЈО (Закон за јавни ороспивчиња) – И да ви го...

ЗЈО - Закон за јавни ороспивчиња! Тоа е новиот закон на Рене и Заев кој треба да се донесе преку ново силување на демократијата, токму...

Популарно