6.1 C
Скопје
вторник, март 31, 2020
Tags Живе Ристовски

Ознака: Живе Ристовски

Кога добиваш стипендија, исто ко да не си ја добил: „Авантурите“...

Во понеделникот на 10 февруари беше објавен новиот Конкурс за доделување стипендии за студии од прв, втор и трет циклус на првите сто рангирани...

Популарно