6 C
Скопје
сабота, јануари 19, 2019
Tags Занимација

Ознака: Занимација

Нова заразна игра на „Гугл“ се шири на интернет!

Иако можеби цртањето не е ваша јака страна, новата игра на „Гугл“ би можела да ви претставува интересна забава. Станува збор за играта „Quick, draw!“...

Популарно