8.8 C
Скопје
вторник, март 31, 2020
Tags Закон за јавни ороспивчиња

Ознака: Закон за јавни ороспивчиња

Панчевски: ЗЈО (Закон за јавни ороспивчиња) – И да ви го...

ЗЈО - Закон за јавни ороспивчиња! Тоа е новиот закон на Рене и Заев кој треба да се донесе преку ново силување на демократијата, токму...

Популарно