20 C
Скопје
среда, август 5, 2020
Tags времето лета

Ознака: времето лета

Не се грижете што времето лета…

Не очајувајте затоа што помина уште една зима и пристигна уште една пролет… И не треба да бидете меланхолични затоа што секое лето трае...

Популарно