25 C
Скопје
недела, јули 5, 2020
Tags Во Центар

Ознака: Во Центар

ВО ЦЕНТАР: Дали Заев подготвува државен удар во Србија? (ВИДЕО)

Во најновото издание на емисијата „Во Центар“ со Васко Ефтов, премиерно прикажана вчера, со гостинот Драган Вучичевиќ, се анализираше информацијата објавена во медиуми во...

ВО ЦЕНТАР: „Со уценети пратеници не се менува името“ (ВИДЕО)

Новинарот и аналитичар, Васко Ефтов во ссвојата најнова емисија „Во Центар“ која има насов „Со уценети пратеници не се менува име“ потенцира дека судбината...

ВО ЦЕНТАР: Ефтов изрази огромен респект кон македонскиот народ – Македонците...

Уредникот и аналитичар, Васко Ефтов во својата најнова емисија „Во Центар“ која што носи наслов „Македонците покажаа дека се државотворен народ“ изрази благодарност кон македонскиот народ...

ВО ЦЕНТАР: „Федерализација“ или „канализација“ на Арачиново? (ВИДЕО)

Последната емисијата „Во Центар“ на уредникот и аналитичар Васко Ефтов има наслов „Федерализација или канализација на Арачиново?“ и е посветена на феноменот „Арачиново“ како...

ВО ЦЕНТАР: Стратегија за исчезнување на Македонија (ВИДЕО)

Уредникот и аналитичар, Васко Ефтов во својата најнова емисија „Во Центар“ со наслов „Стратегија за исчезнување на Македонија“ прави интервју со Ѕвонимир Трајковиќ, еден од лидерите...

ВО ЦЕНТАР: Во Албанија се кријат 3.000 ирански муџахедини сместени во...

Новинарот и аналитичар, Васко Ефтов во својата емисија „Во Центар“ направи шокантно интервју со албанскиот историчар и аналитичар Олзи Језерџи кој има докторирано во...

Маријана Петир: Кога му го земаш името на еден народ, тоа...

Во ситуација кога на еден народ сакаш да му го одземеш неговиот идентитет, култура, вредности, дух, да го избришеш како да не постоел. Кога...

Петир: Промена на името е етнички геноцид врз Македонците!

"Сметам дека името го претставува идентитетот. Тоа е заштитен знак. Името е нешто кое останува позади нас и кога ние повеќе нема да бидеме...

ВО ЦЕНТАР: Интервју со Воислав Шешељ – Дали Македонија ќе се...

Најновата емисија „Во Центар“ на новинарот и аналитичар, Васко Ефтов има наслов „Војислав Шешељ: Дали Македонија ќе се подели?“ претставува интервју со идеологот на Голема...

ВО ЦЕНТАР: Кој сака на сила да воведе двојазичност во Македонија?...

Последната емисија „Во Центар“ на новинарот и аналитичар, Васко Ефтов има наслов „Кој сака на сила да воведе двојазичност“, а во неа централно место...

Популарно