10.3 C
Скопје
недела, октомври 20, 2019
Tags Виц-Човекојадци

Ознака: Виц-Човекојадци

Виц-Човекојадци

Двајца човекојадци разговараат: – Што јадеш ти кога постиш? – Морска храна. – Е каква е таа морска храна? – Нуркачи. А ти? – Јас сум вегетаријанец. – И што...

Популарно