23 C
Скопје
недела, јули 5, 2020
Tags Виндоус

Ознака: Виндоус

Ставени со причина: Игрите кои долго ги игравме на компјутер имале...

Игрите кои Мајкрософт ги нудеше на Виндоус, како што се „Солитер“ и „Фри Сел“ и „Мајнсвипер“ не се нашле таму случајно. Всушност, тие биле...

Популарно