0.1 C
Скопје
понеделник, декември 16, 2019
Tags ВИЛИЈАМС СИНДРОМ

Ознака: ВИЛИЈАМС СИНДРОМ

Што е Вилијамс синдром?

За децата кои имаат Вилијамс синдром се смета дека се вистински стручњаци за социјалните интеракции поради што овој синдром се опишува како тотална спротивност...

Популарно