20.6 C
Скопје
понеделник, август 26, 2019
Tags Вики Миљкович

Ознака: Вики Миљкович

За неа времето како да оди во спротивен правец: Пејачката денес...

Кога ќе видите како оваа пејачка изгледа денес, ќе помислите дека за неа времето оди во спротивен правец. Сега изгледа помладо отколку пред две децении. Станува...

Популарно