-1 C
Скопје
среда, декември 19, 2018
Tags УЗКН

Ознака: УЗКН

Подводно ќе се истражува локалитетот Залив на коските кај Градиште

Управата за заштита на културното наследство (УЗКН) и Центарот за истражување на предисторијата – Скопје денеска организираат отворен ден со медиумите на локалитетот Плоча...

Популарно