29.8 C
Скопје
понеделник, септември 16, 2019
Tags Трагање

Ознака: Трагање

МВР има осомничен помагач, но уште трага по убиецот на Мартин...

Имаме осомничено лице, трагаме по уште едно лице кое најверојатно му помагало на осомничениот убиец, обезбедени се сведоци и ги преземаме сите мерки за...

Популарно