6.6 C
Скопје
вторник, март 19, 2019
Tags тортура.судство

Ознака: тортура.судство

Скандал: Тортура во македонското судство

На денешното рочиште за случајот „Тенк“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО), судијата Добрила Кацарска и покрај обемната медицинска документација, вештачења направено по нејзина наредба...


Популарно