2.6 C
Скопје
вторник, јануари 28, 2020
Tags Стефан Атанасиев

Ознака: Стефан Атанасиев

Да бидеме хумани: На Стефан итно му е потребна нашата помош

На Стефан му е потребна нашата помош- да бидеме хумани и да донираме колку можеме. Она што за нас е малку, за него ќе...

Популарно