21.8 C
Скопје
понеделник, март 25, 2019
Tags Spomenok

Ознака: spomenok

Споменикот на Александар Македонски ќе се сели во Солун или ќе...

Спомениците на Александар Македонски и Филип Втори, кои се наоѓаат во центарот на Скопје, ќе бидат преместени во Солун, согласно договорот постигнат меѓу премиерите...


Популарно