11.8 C
Скопје
понеделник, февруари 24, 2020
Tags Штетни навики

Ознака: Штетни навики

Навики кои се подеднакво лоши како и пушењето

Цигарите се сметаат за едни од најголемите причинители на болести, вклучувајќи го тука и ракот, па непушачите веруваат дека тие се имуни на дел...

Пет „здрави“ навики кои всушност се нездрави

Настојувате да бидете истрајни во спроведувањето некои здрави навики, како што се дезинфекција на рацете, полнење на ладилникот со производи со мала количина на...

Популарно