18 C
Скопје
среда, август 12, 2020
Tags ШАБИ БИЉАЛИ

Ознака: ШАБИ БИЉАЛИ

Пилотот од Арачиново со Калаш го пyкaшe авионот откако Заев го...

„Пилотот” како што ќе биде запаметен Шаби Билали од Арачиново имал екстензивно „воено“ искуство стекнато на „боиштата“ во Арачиново. Како што се гледа на...

На митинзи и во штаб на СДСМ во Арачиново- Чиј симпатизер...

„Зачудува потребата на ТВ 21 да остава медиумски простор на личности со сомнителна позадина и сомнителен кредибилитет, кои шират лаги за наводни вработувања на...

Популарно