13 C
Скопје
понеделник, септември 24, 2018
Tags Seli

Ознака: seli

Споменикот на Александар Македонски ќе се сели во Солун или ќе...

Спомениците на Александар Македонски и Филип Втори, кои се наоѓаат во центарот на Скопје, ќе бидат преместени во Солун, согласно договорот постигнат меѓу премиерите...

Популарно