10.3 C
Скопје
недела, октомври 20, 2019
Tags СДССМ

Ознака: СДССМ

Героски: Kога планира СДСМ да се преименува во СДССМ?!

Кога планира СДСМ да се преименува во СДССМ – Социјалдемократски сојуз на Северна Македонија? Онака, ми текна… – прашува новинарот Бранко Героски на својот...

Популарно