29 C
Скопје
сабота, јули 4, 2020
Tags Сакање

Ознака: Сакање

Совети за сите мајки: Чувајте се поради децата, никој нема да...

Чувајте го вашето здравје. Стресот, брзата исхрана, физичката неактивност порано или подоцна ќе си го земат својот данок. Најдете време за себе, за одмор,...

Виц на денот: Колку ме сакаш од 1 до 10?

Прашуе га кумановка мужа ву: - Мужу, колко ме сакаш ти мене, од ед’н до десет, на пример? - „Па жено, искрено да ти...

Кога ќе сретнете личност која ве сака, ќе се запознаете себеси...

Кога еднаш ќе сретнете личност која што Ве сака, ќе се сретнете себеси. Тоа што сте го криеле од другите луѓе, а кое го имате...

Работи кои се случуваат во врската ако еден од партнерите не...

Луѓето не можат да се чувствуваат добро за вас, ако вие не се чувствувате добро за себеси! Морате да го знаете и ова: вие...

ТОП 5: Сигурни знаци дека потполно е полуден за вас

Кога се впуштате во врска со некој и на чекор сте да ги изговорите оние два збора, секогаш постои загриженост дали тој го чувствува...

Популарно