18 C
Скопје
среда, април 8, 2020
Tags Ропство

Ознака: Ропство

Бобан Нонковиќ: ЕУ ни порача да станеме и да се ослободиме...

За време на овие три ипол години на владеење на Заевроните, буквално е укината иднината на македонскиот народ. Македонија потона во темнина. Народот експресно...

Отец Ивица Тодоров: РОПСТВО во име на „СЛОБОДАТА“

РОПСТВО во име на „СЛОБОДАТА“ (за нашето отуѓување од вистината, вредноста и смислата) Е да, често пишувам за процесот што го одржува и пропагира „структурата“...

Популарно