9 C
Скопје
четврток, март 21, 2019
Tags Рецензија

Ознака: Рецензија

Супер смешна РЕЦЕНЗИЈА: АМЕРИЧКИ ФИЛМ

Кој и да го напишал текстот , алал да му е. Со солзи да се смееш. Фак ми ако уште еднаш седнам да гледам американски филм! Седнах,...


Популарно