30 C
Скопје
сабота, јули 4, 2020
Tags Превод

Ознака: Превод

ПРЕВОД: Официјалното соопштение од Бундестагот за средбата на Заев со Меркел

Ова е официјалното соопштение од Бундестагот за средбата на Заев со Меркел. Мојата професорска маленкост (по германски де) никаде не прочита дека ќе има...

Битолски преводи на познати рок песни!

Во оваа прилика Ви ги претставуваме насловите на 10 познати рок песни „преведени“ на битолски дијалект. Кој од наведениве преводи највеќе ви се допаѓа (бендиса де)...

Популарно