29 C
Скопје
сабота, јули 4, 2020
Tags претставник

Ознака: претставник

Владата ја испрати ќерката на Таки Фити како претставник на Македонија...

Како претставник на Македонија во Светска банка Владата ја испратила Нина Фити, ќерка на академик Таки Фити, кој го поддржа Договорот со Грција, изјавија...

Популарно