22 C
Скопје
сабота, јуни 6, 2020
Tags Прекршочна постапка

Ознака: Прекршочна постапка

Прекршочна постапка притив Азис Положани

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) одлучи да покрене прекршочна постапка против Азис Положани, ректорот на Државниот универзитет „Мајка Тереза“ во Скопје, заради...

ЕК отвори прекршочна постапка против Унгарија за операцијата против Сорос

Европската комисија денеска покрена прекршочна постапка против Унгарија за серијата потези поврзани со борбата на Владата на оваа земја против организациите на унгарскиот милијардер...

Популарно