17 C
Скопје
недела, септември 23, 2018
Tags Повик

Ознака: Повик

ПОВИК ЗА ПРОТЕСТ: Поддршка на патриотите неправедно обвинети за тероризам

Комитетот за одбрана на дигнитетот на неправедно обвинетите патриоти повикува на мирен јавен собир и протест пред Основниот суд Скопје 1 за поддршка на...

Владиката Агатангел со повик за отрезнување и вразумување: Да ги посрамиме...

Драги мои Македонци! Воведени сме во големо и страшно искушение. Стоиме пред еден од најголемите предизвици во нашата историја. Дојдено е времето да ги...

ПОВИК за пројавување интерес за кандидирање за Претседатели и членови на...

Согласно одлуката на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, а врз основа на член 28, став 1, алинеа 13 од Статутот на ВМРО-ДПМНЕ се објавува Повик...

Патриотските здруженија го повикуваат македонскиот народ уште помасовно да се приклучи...

Македонското апатриотско здружение „Тодор Александров“ го повикува целиот македонски народ да се приклучи на протестите „За заедничка Македонија”, да се отфрли Тиранската платформа и...

Повик за учество на летната школа Summer School as a School

Stacion - Центарот за современа уметност од Приштина го објави отворениот повик за учество на летната школа Summer School as a School (SSAS) за...

Објавен е повик за идејно решение на новиот студентски дом „Тодор...

Владата на Република Македонија преку Службата за општи и заеднички работи објави јавен повик за избор на идејно архитектонско решение за изградба на нов...

Популарно