-6 C
Скопје
недела, февруари 23, 2020
Tags полагање

Ознака: полагање

Измените ставени на ЕНЕР: Правосудниот испит пак ќе се полага усмено...

Воведување усмено и писмено полагање на правосудниот испит пред стручна комисија, врз основа на мерливи и објективни критериуми за процена на знаењето на кандидатите,...

Матурантите полагаа мајчин јазик и литератира од државната матура

Во средните училишта во Македонија идните академски граѓани полагаа мајчин јазик и литература, еден од трите екстерни испити и задолжителен на државната матура. Матурантите испито...

Популарно