22 C
Скопје
среда, јуни 20, 2018
Tags Пофалби

Ознака: Пофалби

Мицкоски: Иселениците се составен дел од нашата земја, негативната кампања кон...

Во изминатите неколку денови забележувам интензивна, поширока негативна кампања насочена кон македонските иселеници кои ја сочинуваат нашата дијаспора, генерализирајќи и критикувајќи ја нивната улога...

Популарно