-2.4 C
Скопје
петок, април 3, 2020
Tags Подесувања

Ознака: Подесувања

Фејсбук воведува нови подесувања за приватност

По повод одбележувањето на 28-ми јануари - европскиот Ден на заштита на податоците, Фејсбук ќе лансира нова верзија на својата страница за подесување на...

Популарно