7.9 C
Скопје
сабота, април 4, 2020
Tags подбелена

Ознака: подбелена

Дали подбеленото чоколадо е штетно или не?

Иако рокот на траење не му е изминат, честа појава е на површината од чоколадото, наместо чисто кафеава боја, да има појава на подбелен...

Популарно