26 C
Скопје
четврток, јуни 4, 2020
Tags Почитување

Ознака: Почитување

2020 треба да биде година кога ќе престанеме да се ставаме...

2019 треба да биде последна година кога сите други ги ставете пред себеси, а следната година треба да биде првата кога себеси ќе почнете...

Научете да се почитувате себеси, а другите ќе го следат вашиот...

Научете да се почитувате себеси такашто ќе отфрлите сѐ што ја гази вашата вредност, секој ја намалува вашата вредност и се игра со вас...

МНР: Атина да не измислува закани, туку да го почитува правото

Да не се измислуваат закани, туку да се почитува правото и да се гради партнерство, се наведува во реакцијата на македонското Министерство за надворешни...

Популарно