4.3 C
Скопје
вторник, декември 10, 2019
Tags Писмено

Ознака: Писмено

Измените ставени на ЕНЕР: Правосудниот испит пак ќе се полага усмено...

Воведување усмено и писмено полагање на правосудниот испит пред стручна комисија, врз основа на мерливи и објективни критериуми за процена на знаењето на кандидатите,...

Популарно