-6 C
Скопје
недела, февруари 24, 2019
Tags Пештера

Ознака: Пештера

Што ќе се случи со пештерата Там Луанг?

Пештерата Там Луанг во која 12 деца и нивниот тренер 18 дена беа заробени ќе добие потполно нова намена. Комплексната пештера, која се наоѓа на...

ВО ЖИВО: Извлекување на децата заробени во пештерата во Тајланд

Тајландската Влада објави графички приказ кој детално опишува како секое од децата заглавени во пештерата ќе биде спасено. Двајца нуркачи ќе следат секое од децата,...

Зајачка дупка која нè носи до мистериозна 700-годишна пештера

Храмот кој некогаш бил користен од страна на тајна верска секта и се верува дека датира од пред 700 години, беше пронајден зад зајачка...

Слонски остров во Индија

Овој остров е популарна туристичка атракција поради прештерите на врвот на островот, Слоновските пештери изграфирани дирекно во каменот. Осторвот е лесно достапен со фери преку...


Популарно