7 C
Скопје
среда, февруари 19, 2020
Tags Перо

Ознака: Перо

Виц на денот: Кикиритка

Седел Перо дома, си фрлал кикирики во вис и ги фаќал со уста. Во еден момент го викнала Мара, тој се свртил и кикириката...

Виц на денот: 3 шишиња ракија

Мара го буди Перо ноќеска во 3 саатот и му вика: - Абе Перо вчера во фрижидерот оставив 3 шишиња ракија, зошто сега има само...

Виц на денот: Сакам едно јајце да ми отпадне

Фаќа Перо златна риба и оваа му вели: - Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 3 желби, ама се што ти ќе посакаш комшијата ќе добие...

Виц на денот: Услуга за услуга

Перо ја носи љубовницата во мотел. Си легнале, а љубовницата му рекла: - Знаеш што, лошо ми е ај да оставиме сексот за утре. Перо се...

Виц: Перо во шок!

Влегува Перо пијан во спална и сака секс со Мара, а таа му вели: - Бегај бе, имам добиено. Перо пијан мортус, не ја ни слуша...

Виц: Перо фарба прозори

Го пратиле Перо да фарба прозори. Кога ја завршил работата ги прашал газдите: "Треба ли да ги офарбам и рамките?"

Популарно