9 C
Скопје
четврток, март 21, 2019
Tags Пародија

Ознака: Пародија

УМС Струмица со пародија: Избор на Мис депонија 2018

Веќе стана досадно да се зборува за хигиената во општината и за решавање на дивите депонии, па младите решиле во Струмица тоа да стане...

ВИДЕО: Ова е пародијата на победничката Евровизиска песна која го налути...

Во сатиричната холандска ТВ-емисија беше исмеана песната „Toy“ која холандски музичари ја препеаја со изменет текст во кој остро го напаѓаат Ираел и односот...

Супер смешна РЕЦЕНЗИЈА: АМЕРИЧКИ ФИЛМ

Кој и да го напишал текстот , алал да му е. Со солзи да се смееш. Фак ми ако уште еднаш седнам да гледам американски филм! Седнах,...


Популарно