17.9 C
Скопје
вторник, септември 17, 2019
Tags Осомничен

Ознака: Осомничен

МВР има осомничен помагач, но уште трага по убиецот на Мартин...

Имаме осомничено лице, трагаме по уште едно лице кое најверојатно му помагало на осомничениот убиец, обезбедени се сведоци и ги преземаме сите мерки за...

Популарно