17 C
Скопје
сабота, јуни 6, 2020
Tags Орден

Ознака: Орден

Луѓето леб немаат да јадат, а тој ќе воведувал нови ордени

Поради него и тие околу него, државата снема народ, луѓето леб немаат да јадат а тој ќе воведувал нови ордени. И тоа со името...

Груевски: Веројатно Заев е љубоморен што не доби орден за разнебитување...

Видовме како главниот застапник на филантропот во Македонија и главен спонзор на Заев ја збогати идејата на Заев за рекомпонирано општество кое треба да...

Популарно