2.6 C
Скопје
вторник, јануари 28, 2020
Tags Нецивилизирани

Ознака: Нецивилизирани

Бишевац: Однесувањето на СДСМ е под секое цивилизациско ниво

Сафет Бишевац во 24 анализа излезе со тврдења дека од редовите на СДСМ нема компетентен човек за достоен кандидат за Претседател на Република Македонија...

Популарно