7.9 C
Скопје
сабота, април 4, 2020
Tags Навивсчки групи

Ознака: Навивсчки групи

Комити: Ќе дојде ден кога Македонците ќе дојдат по своето, а...

Ќе дојде ден кога Македонците ќе дојдат по своето, а 'неразбраните трговци' ќе ја платат вересијата! Ќе дојде ден кога и знамето и мамето, за...

Популарно