8.6 C
Скопје
понеделник, февруари 17, 2020
Tags мултиплекс

Ознака: мултиплекс

12 годишно дете е најмлад пациент во Македонија со мултиплекс склероза

12 годишно дете е најмлад пациент во Македонија со мултиплекс склероза. Веќе е регистриран на Клиниката за неврологија и ја прима соодветната терапија. Инекции...

Популарно