12.4 C
Скопје
вторник, јуни 2, 2020
Tags Мерцедес-Бенз С 600

Ознака: Мерцедес-Бенз С 600

Владата го објави огласот за продажба на блиндираниот „Мерцедес“

Од денеска, па во наредните десет дена, сите заинтересирани домашни и странски правни и физички лица  можат да поднесат пријава до Службата за општи...

Популарно