29 C
Скопје
сабота, јули 4, 2020
Tags Марија Спираки

Ознака: Марија Спираки

Кина не ѝ дозволила на грчка компанија да го користи терминот...

Кина, на 23 минатиот месец, одбила барање од грчка компанија за употреба на терминот „македонско”, со образложение дека потребна е дозвола за употреба од...

„ПЈРМ не ги исполнува критериумите за почеток на преговорите, Грците не...

Пратеничката на Нова Демократија во Република Грција, Марија Спираки, изјави дека Република Македонија или како што ја нарече ПЈРМ, не ги исполнува копенхашките критериуми...

Спираки: Не го прифаќаме постоењето на македонскиот народ

Пратеничката на Нова Демократија во Република Грција, Марија Спираки, денеска изјави дека Република Македонија или како што ја нарече ПЈРМ не ги исполнува копенхашките...

Популарно